torsdag den 31. maj 2012

Vidundercremen, alle taler om // BB Cream

                         

Alle taler om BB cremer. Ja, man kunne næsten vove, at de er denne sæsons nye sort.

BB står for Blemish Balm, og disse typer cremer er oprindeligt blevet anvendt af tyske dermatologer, fordi de har en helt speciel evne til at berolige og lindre huden efter eksempelvis ansigtspeelinger.

Selvom BB Creams er nye her i Denmark, så er de det bestemt ikke i resten af verden. Det er især kendt i Asien .Tanken bag dette produkt er, at du kombinerer hudpleje og foundation i et produkt, og at denne lette foundation, samtidig beskytter mod alderstegn, både giver fugt som en dagcreme og farve som en foundation. Ud over det, fungerer den også som en primer, minimerer porrer, dækker urenheder og indeholder SPF.

Her er nogle BB Creams man kan få herhjemme:




1. Cliniques lette BB Cream er duftfri og kan bruges af alle hudtyper. Den giver mellem til fuld dækning, indeholder antioxidanter og SPF 30.  Age Defense BB Cream SPF 30 fra Clinique, 245 kr.
Beskyt din hud mod solens skadelige stråler, mens du giver den en smuk ensartet farve.
Hydra Life BB Créme SPF 30 fra Dior, 420 kr.



God til fedtet hud: Denne BB creme sørger for, at din hud ikke skinner, men giver ansigtet glød. Den indeholder antioxidanterne C- og E-vitamin og dufter dejligt af agurk. Fås i farverne light eller medium.
Daywear BB Anti-Oxidant Beauty Benefit Cream SPF 35 fra Estée Lauder, 295 kr.
Ud over at give fugt og farve, booster Origins' BB Cream din huds forsvar mod forurening med indholdet af hvid te, mens den mindsker porer og fine linjer.
A Perfect World SPF 15 Age Defense Tinted Moisturizer with White Tea BB fra Origins, 310 kr.



Mindsk rødme og udjævn din hudtone med Too faced's BB cream, der giver en flot glød.
Tinted Beauty Balm SPF 20 fra Too Faced, 309 kr. på nelly.com
Intet mindre end et 5-i-1 produkt, hvor man får en fin og let dække, fugt, antioxiderende C-vitamin-derivat, der giver glød, mineralpigmenter for en mere jævn og ensartet hudfinish, samt SPF 15 til beskyttelse mod ældning af huden.  89,95 kr. i Matas

Ingen kommentarer:

Send en kommentar